Om os

FLEX-FEB ApS er en start-up virksomhed, der er etableret med det formål at udvikle, designe og bygge verdens første fleksible miljøpram til oprensning af olie og andre forureningskilder, der flyder i vandoverfladen. I tillæg hertil tilbyder FLEX-FEB rådgivning om maritim miljøbeskyttelse og beredskabsplanlægning. 

 

Navnet FLEX-FEB er afledt af virksomhedens kerneprodukt: Den unikke miljøpram, som i én arbejdsgang kan opsamle opsamle olieblandet vand eller andet overfladeaffald, som for eksempel plastik og tang/ålegræs, filtrere vandet og lede det rensede vand tilbage i havet - The Flexible Filtering Environment Barge

Vores mission

Vores mission er at gøre det muligt, på en enkel og omkostningseffektiv måde, at opsamle  forurenende elementer fra vandoverfladen, primært på lægt vand, ved at tilbyde en fleksibel og let anvendelig pram med tilhørende funktionssudstyr. 

Ocean
Sealife
Vores vision

Vores vision er at bekæmpe olieforurening til søs på en helt ny og enkel måde, og dermed bidrage til rensning af vand, uanset hvor i verden dette er nødvendigt,  for at sikre rent vand og redde livet i og omkring vandet for fremtidige generationer.

Vores team

jens_edited_edited.jpg

Jens Walther

  • Grey LinkedIn Icon

Jens har en baggrund som søofficer, og har suppleret sin søofficersuddannelse med en teknisk videreuddannelse fra et engelsk universitet.

 

Som søofficer har Jens været chef for flere forskellige skibstyper i søværnet. Som chef for søværnets 1. eskadre i Frederikshavn, og som chef for Marinehjemmeværnet i Danmark har han haft ansvaret for at opstille Danmarks nationale havmiljøberedskab til søs. 

 

Jens har arbejdet meget med beredskabsmæssige problemstillinger, og har udviklet den funktionelle beredskabsmodel, der er det operative og konceptuelle grundlag for de fleksible miljøpramme. 

erik_edited.jpg

Erik Schmidt

  • Grey LinkedIn Icon

Erik har en baggrund som søofficer, og aktiv i søvernets reserve. Uddannelsen fra søværnet er løbende suppleret med bl.a. HD og MBA fra Copenhagen Business School.  

Efter Erik forlod søværnet har han haft en række lederstillinger i bl.a. rederier, havne og offshore virksomheder. Han har tillige været CEO i tre mindre handels- og servicevirksomheder. 

 

Eriks arbejdsområde har primært været opbygning og udvikling af virksomheder i Danmark og udlandet, hvor han har været ansvarlig for både organisatoriske, kommercielle og tekniske projekter, og han har med sin solide tekniske kompetence været den drivende kraft i udviklingen og designet af den fleksible miljøpram og tilhørende funktionsudstyr. 

FLEX-FEB ApS ejes af Jens Walther og Erik Schmidt. Jens er CEO og har det ledelsesmæssige ansvar, mens Erik er CTO, og har det tekniske ansvar for FLEX-FEB produkter

Vores samarbejdspartnere

FLEX-FEB's kernekompetence er at bidrage med viden om, og udvikling af udstyr til, maritim miljøbeskyttelse.

Vi samarbejder derfor med en række nøje udvalgte eksperter og virksomheder med specialviden og ekspertise intenfor særlige tekniske områder.