top of page

FLEX-FEB deltager i Beyond Beta


Deltagerne i Beyond Beta Hold 2 samlet på tagterrassen hos partnervirksomheden MAN Energy Solutions i Frederikshavn, som var vært for kick-off på Beyond Beta.


FLEX-FEB deltog den 21 og 22 SEP 2022 i kick-off på ”Beyond Beta” inkubationsprogrammet for startupvirksomheder inden for den maritime og logistiske sektor, som ønsker at få momentum til at ”kommme ud over rampen”.


”Beyond Beta” er et samarbejde mellem Accelerace, de 6 regionale erhvervshuse, Dansk Design Center og 13 industrispecifikke klynger, som understøtter det danske startup-økosystem fra første idé til investering og skalering ved at give stifterne det rigtige netværk til etablerede virksomheder, viden og værktøjer til at tage deres idé fra projekt til produkt.


FLEX-FEB præsenterede den fleksible miljøpram for en udvalgt skare af ”fyrtårnsvirksomheder” indenfor den maritime branche, samt 5 andre startups, og oplevede stor interesse for såvel miljøprammen og dens muligheder for at opsamle olie og andet overfladeaffald, som de store samfundsøkonomiske besparelser ved at benytte miljøpramme i et funktionelt beredskab.


Næste skridt bliver at arbejde videre med de gode råd og kontakter, som vil hjælpe FLEX-FEB videre.

26 visninger
bottom of page